ÍBO Találkozó - beszámoló


December 16 -án szombaton a harmadik alkalommal vettem részt az Író, blogger, olvasó találkozón, ennek köszönhetően már jó pár írót ismerősként köszönthettem. A szombati program fakultatív jelleggel zajlott. Az eddigieken voltak témák, menetrendek, de itt inkább az ismerkedésről és beszélgetésről szóltak a dolgok.
Először egy díjátadó zajlott le, ahol egy szépirodalmi díjat adtak át Juhász Tibornak, aki aztán elmondta, hogy miért és hogyan írta meg díjnyertes művét.
Ezután, mint ahogy általában az írók bemutatkoztak egytől egyig, majd kezdetét vették a beszélgetések.
 Ahogy mindig most is kiosztották a tombola számokat. A találkozón annyi könyvfelajánlás érkezett, hogy konkrétan minden résztvevő hozzájutott egy példányhoz. Ez a mennyiség leginkább L.J. Weasly-nek köszönhető, aki egy rakat Szeretettel Magyarországról kötettel állított be az eseményre. Én a tombolán Mason Murray Lélekcsapda című regényének egy példányát nyertem meg, amivel már egy ideje szemezgettem, így nagyon boldog voltam, amikor megkaparintottam. Mason Murray-el képet is készítettem, amit lentebb tekinthettek meg.
Nem csak ezzel az egy könyvvel térhettem haza, hanem még a polcomra került Tomcsik Nóra új regénye A hercegnő és a sárkányok dala és Robin O’Wrightly frenetikus regénye az Erelem, amit a napokban fogok befejezni. Ezzel a három könyvvel bővült dedikált példányaim száma, aminek nem tudjátok elképzelni, mennyire örülök.
Jelen volt az Olvashop is akik rengeteg fatasztikus tárgyat hoztak nekünk. Rengeteg kreatív, olvasással kapcsolatos dolgok voltak amiket a képen láthattok is, mint például ez a kilincs akasztó, ami végre nem csak egy sima papír, ami elszakad.
















Szombaton találkoztam egy most épp szabadságon lévő bloggerinával, akivel bár nem beszélgettem sokat nagyon szimpatikus volt számomra. Ebben a bejegyzésben is szeretném biztatni, hogy fogjon megint bele a blogolásba, mert szeretném olvasni az írásait. Ha ezt olvasod, akkor kérlek, gyorsan rázd fel magad és izzítsd be a billentyűzeted. 😊
Összességében mindig hatalmas élmény részt venni ezeken a találkozókon, mindig sok új és régi arccal találkozok. Hálás vagyok Annie-nek, aki létre hozta ezt az egészet így támogatva és összehozva a magyar írói közösséget.


Fényképek az eseményről:










Virág

2 megjegyzés:

  1. Kedves Virág!

    Élvezet volt olvasni a beszámolódat, örülök, hogy ilyen jól érezted magad.
    Szép képeket sikerült lőnöd, majd szerintem oszt meg őket Annieval is, mert szegénynek eléggé elmosódottak lettek a fotói.
    Drága kolegina, vettem az adást! Már rajta vagyok az ügyön. És megjegyzem, szerintem nagy szerencse, hogy találkoztunk. Remélem máskor is jót beszélgetünk.

    Ui.: Jó olvasást a könyvekhez.

    Üdvözlettel:
    Hollótoll

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Hollótoll!
      Reméletem, hogy el jut hozzád az üzenet és örömmel olvasom, hogy már rajta vagy. Bizros vagyok benne, hogy még találkozunk és beszélgetünk egy sort. :)

      Törlés