Book Tag - Érdekes kérdések

Egy újabb book taggel érkeztem, ami elég érdekes kérdéseket tartalmazott. Köszönöm Krencz Nórának a kihívást.
1. Melyik volt a legfelkavaróbb könyv, amit olvastál? 
Azt hiszem Katja Millay-től a Nyugalom tengere.
 Lenyűgöző, hogy milyen erős érzelmeket képes kiváltani ez a regény. Egy rendkívül jól felépített és kidolgozott történet.
2. Melyik könyvben találkoztál olyan jelenettel, hogy olvasata után legszívesebben felkötötted volna magad? 
Nem hiszem, hogy volt ilyen könyv. Ha bármilyen horrort olvastam volna biztos, hogy azt írnám ide, de mivel nem olvasok ilyen műfajú könyvet, így erre nem tudok felelni.
3. Melyik fantasy könyvnek találtad legbetegebbnek a világát? 
Sajnos fantasy könyv jelenleg nincs olyan az olvasmánylistámon aminek beteg lenne a világa, majd karácsony után Gabriella Eld Remények Jordán számára lesz ez a könyv. Sok mindenki ezt mondja ehhez a kérdéshez, szóval érzem, hogy el fog durvulni a helyzet.
Ami nem fantasy, de elég beteg disztópikus világban játszódik az számomra Amy Ewing-tól Az ékkő. Borzalmas, ahogy a történetben a lányokkal bánnak.
4. Melyik általad ismert szereplő szenvedett a legtöbbet fizikailag és hogyan?
Jennifer L. Amentraut Luxen sorozatából Katy. Amikor ónix bevonatú bilincsekkel tartják fogva, ami rettentő fájdalommal jár neki, ha valaki olvasta már az tudja mért.  Bár ide akkor írhatnám Bethany-t is, csak az ő szenvedését nem írják úgy le, legalábbis azokban a részekben nem, amiket olvastam.
5. Melyik általad ismert szereplőnek zúzták péppé az elméjét és hogyan?
Michelle Hodkin Mara Dyer trilógiájából a címszereplőjének az elméjét zúzták péppé természetesen csak jelképesen. Idegileg kikészítették és elhitték vele, hogy hallucinál. Az első részben is idegileg egy roncs lesz Mara, de a második rész végén végképp összezuhan. Sajnos a harmadik rész, még nem jelent meg, pedig már vagy 2 éve várok a történet végére.
6. Melyik könyvet ajánlanád az ellenségednek pszichológiai hadviselési manőverként? 
Bármilyen Jókai Mór könyvet. Egyszerűen nem bírok egy fejezetet se végig olvasni, mert elalszok rajta olyan unalmasak. Szerintem borzalmasak, bár ízlések és pofonok.
7. Melyik az a szereplő, akivel mintsem hogy találkozzál, inkább egy kiéhezett tengerimalacokkal teli verembe vetnéd magad? 
Kerstin Gier Időtlen szerelem trilógiájából Saint Germain gróf.

Virág

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése