Rólam

Úgy gondoltam, hogy jó lenne, ha egy kicsit megismernétek így most egy bemutatkozó poszttal érkeztem.


Üdvözöllek titeket az Időtlen Időkig oldalán. Virág vagyok,17 éves. Jó sokáig gondolkodtam, hogy belefogjak-e ebbe a blogba, rengetegen rágták érte a fülemet, de örülök, hogy belevágtam. Jelenleg gimnazista vagyok, fakultáció címszó alatt történelmet és franciát tanulok emelt szinten. A 3. évemet töltöm az iskolai színjátszó szakkörben, ahol rengeteg fantasztikus emberrel alakítottam ki kapcsolatot. Jegyezzétek meg, ha vannak ilyesféle szakkörök, programok, akkor mindenképp póbáljátok ki, sose lehet tudni, mi sül ki belőle. Nagyon szeretem a kézműves dolgokat, kötni, fonni, csomózni. Mindenféle művészettel kapcsolatos dologért rajongok, igaz hogy nem nagyon értek hozzá, de ez nem igazán akadályoz semmiben. :)
 4 éves korom óta táncolok, szeretem a zenét, a barátaimmal lenni bár azt ki nem szeret, és mint ahogy a blogból is kiderülhetett már számotokra, nagyon szeretek olvasni. Rengeteg fajta könyvet olvasok, de a horror az, amire semmivel sem tudnak rávenni az emberek. 

 Remélem, hogy tetszeni fognak a bejegyzések és ha bármi ötleted lenne, mit szeretnél még látni az oldalon írj nekem hozzászólást vagy a facebook-on üzenetet. Örömmel fogadom a jó ötleteket.

A bejegyzés végére itt hagynám nektek a kedvenc idézetemet. A családtagjaim és a barátaim mindig azt mondják, hogy nagyon illik rám.
          "A világ egy boldogabb hely lenne, ha az emberek többet mosolyognának."

Virág